Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

                                          ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΛΗ     ΜΑΡΜΑΡΑ

Η επιχείρηση μας εμπορίας και επεξεργασίας μαρμάρου αλλά και άλλων διακοσμητικών λίθων, βρίσκεται τα τελευταία 25 χρόνια στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής.

Πιστεύουμε απόλυτα στην αισθητική ανωτερότητα του φυσικού υλικού στην διακόσμηση σε σχέση με οτιδήποτε βιομηχάνικο υποκατάστατο.Άλλωστε η αρχιτεκτονική παράδοση στην χώρα μας από την αρχαιότητα μέχρι και πολύ πρόσφατα μπορούμε να πούμε ότι βασίζεται στο φυσικό μας λίθο δινοντάς μας αποτελέσματα κομψά και διαχρονικά.

Έτσι και εμείς κρατώντας τις ίδιες παραδοσιακές αξίες και θέλοντας να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες του κατασκευαστή επενδύουμε στις σύγχρονες μεθόδους στον τομέα της επεξεργασίας.

Ταυτόχρονα καθώς νέα φυσικά υλικά βγαίνουν στο προσκήνιο φροντίζουμε πάντα να είμαστε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις αλλά και να εξασφαλίζουμε συνεργασίες με άλλες επιχειρήσεις του κλάδου.

Η καλή μας συνεργασία με όλο το φάσμα του τεχνικού τομέα (αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, εργολάβους, τεχνίτες) μας έχει δώσει την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε έργα (ξενοδοχεία, τράπεζες, κτιριακά συγκροτήματα,δημόσια έργα, πάρκα ) και πετυχαίντας άριστο αισθητικό αποτέλεσμα ικανοποιώντας κάθε απαίτηση των πελατών μας.